torstai 12. toukokuuta 2016

Sisustustarroja, aseita ja reissua pukkaa

Tiedättekös, kuulkaas, minähän olen ollut kuin kiiltäväpaperisten sisustus- ja kotoilulehtien sivuilta suorastaan: olen tilannut netistä sisustustarran! Yritin töissäkin kuulostaa normaalilta, mutta työkaverit katsoivat minua hetken hiljaa ja kysyivät sitten, lukeeko tarrassani kenties jotain "Star Wars" tai "May the Force be with you". Aika liki! Siinä lukee Police Public Call Box! Eikä se koskaan pääse seinälle, koska en välitä sisustustarroista, mutta käytämme sitä sapluunana Tardiksen kylteille. Hah, Internetz - varaosat Tardikseesi suoraan kotiovelle!


Kuolasimme eilen Huhuun kanssa steampunk-vermeitä ja lähdimme sitten ex tempore shoppailemaan Huhuun ehdotettua: "Lähdetäänkö ostamaan vesipyssyjä?" "Ja suklaata!" Niin me sitten menimme. Ei ole hyvä tytön juoksennella ympäri universumia ilman asetta. Edellisyönäkin näin unta, jossa puolitehoinen dalek tappoi minut, ja ase olisi todennäköisesti pelastanut minut, mutta kun tästä käydään aina niin suurta vääntöä, että saako minulla olla asetta vai ei...

Oli yllättävän vaikea löytää mitään järkevää leluasetta tuunausprojektin pohjaksi. Toki Duon kauppojen valikoima ei ollut järin laaja, ja vaikka Nerfit näyttivät hyviltä, emme halunneet niin kalliita askartelupohjia. K-Marketista löytyi ihan hauska nallipyssy. Se oli pieni ja näppärä, joskin vähän tylsän kulmikas, mutta hintaa oli sopivasti 3,95 euroa, joten se päätyi ainakin testikappaleeksi. Kyllä se minulle välttää. Se on oikeastaan aika näpsäkän oloinen, ja pienellä maalilla ja muulla hinkkaamisella siitä tulee varmasti oikein hyvä steampunk-ase.

Telakalla on nyt hieman hiljaisempaa taas, koska helatorstai ja äitienpäivä veivät meidät omille teillemme ja nyt viikonloppuna on taas aika kaivaa renessanssivehkeet kaapista ja suunnata Hämeen linnaan. Ehtihän tässä jo ollakin viisi viikkoa taukoa aikamatkailusta. Se on tuntunut ihan hyvältä hektisen alkuvuoden jälkeen, mutta on nyt jo taas aikakin päästä reissuun! Ihanaa, pääsee taas seikkailemaan! Olen jo aivan valmis. Joko mennään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti