sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Telakkaviikonloppu

Olemme nyt jo pitkään puurtaneet dimensioiden väliin juuttuneen Tardiksen vapauttamiseksi. Olemme metsästäneet osia, joita on putkahdellut läpi milloin mistäkin. Keväällä juoksimme Tohtorin kanssa ympäri Helsinkiä kaatosateessa ja päädyimme löytämään Tardiksen avaimen Suomenlinnasta. Ilmeisesti Ehrensvärd itse oli suojellut avainta, jottei se päätyisi vääriin käsiin. Ja vääriä käsiähän oli avaimen perässä! Hiljaiset kaappasivat Murmelin, enkelit zäppäsivät Huhuun onneksi vain viikon taaksepäin Hiljaisuuden kappeliin, minäkin jäin melkein enkeleiden saaliiksi (jee, onneksi manipulaattorilla loopittaminen pelasti!) ja Hilsun onnistui kaapata hiljaisten signaali ja vaientaa se ajoissa, ennen kuin etumatkamme olisi kutistunut olemattomiin.

Uskoaksemme enkelit ja hiljaiset ovat liittoutuneet sulkeakseen tämän todellisuuden Tardikselta enkelien luoman paradoksin avulla. Onneksi Tardis ehti singota Tohtorin turvaan, ennen kuin jumittui dimensioiden väliin kykenemättä materialisoitumaan tänne.

Olemme pakertaneet pitkään suunnitellen, miten vapauttaa Tardis dimensioidenvälisestä vankilastaan. Kun nyt olemme pitkään mittailleet ja laskeskelleet, päätimme ryhtyä viimein töihin. Muutimme Herwoodin-tukikohdan telakaksi. Aurinkoisen mutta viileän syysviikonlopun tuloksena saimme keploteltua läpi yhden lähes kokonaisen sivuseinän. Totta, puuttuuhan siitä osia ja maali, mutta ennen emme ole vielä näin suurta kappaletta saaneet materialisoitumaan ja yllättävän paljon se vaatikin aikaa ja energiaa.

Valitettavasti huomasimme, että Tardis-parkaan oli dimensioiden välissä killuessa tarttunut jotain inhottavaa tyhjiömöhnää, joka yrittää nakertaa murusemme muru kerrallaan olemattomiin. Niinpä Tardis pääsi kylpyyn, kun kävimme möhnän kimppuun pesusienin ja kemikaalein. Enpä ole ennen niin kiivaasti tahtonut tappaa!

Viikonlopun lopputulokseen olimme kuitenkin ihan tyytyväisiä: Melkein kokonainen sivuseinä ja kevyt syysflunssa. Flunssan olisin kyllä voinut jättää väliin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti